Π. Καμμένος: Δεν μεταφέρεται για την ώρα το στρατόπεδο Γεωργούλα

Δεν προβλέπεται προς το παρόν σχεδιασμός για μεταφορά του στρατοπέδου Γεωργούλα και αν αυτό συμβεί στο μέλλον θα υπάρξει κοινωνικό και...Δεν προβλέπεται προς το παρόν σχεδιασμός για μεταφορά του στρατοπέδου Γεωργούλα και αν αυτό συμβεί στο μέλλον θα υπάρξει κοινωνικό και στρατιωτικό ισοζύγιο. Αυτό επισημάνθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα , των βουλευτών της Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Μεϊκόπουλο και Μ. Μπαλλή, της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας Μαρίνας Χρυσοβελώνη και των γραμματέων των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κ.κ. Βογιατζή και Σάμιου.
Εικάζεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι η μεταφορά θα γίνει σε δύο χρόνια. Επίσης ο κ. Καμένος ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης πως αναβαθμίζεται σε διακλαδικό κέντρο εκπαίδευσης πιλότων ελικοπτέρων , το Στεφανοβίκειο .
Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αντηλλάγησαν απόψεις και αποφασίστηκαν τα εξής:
-Δεν υπάρχει καμία τετελεσμένη απόφαση για αλλαγή δυνάμεων και παρουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στο νομό Μαγνησίας πέραν α) της δημιουργίας Διακλαδικής Σχολής Εκπαίδευσης Πιλότων και πληρωμάτων στο Στεφανοβίκειο και β) της αναβάθμισης του στρατιωτικού εργοστασίου 307 ΠΕΒ και της ενίσχυσής του για την εξυπηρέτηση νέων ελικοπτέρων που αποκτά η Αεροπορία Στρατού και τη συντήρηση σχεδόν του συνόλου των ελικοπτέρων όλων των κλάδων.
-Οποιαδήποτε απόφαση στο μέλλον, στο πλαίσιο ανασχεδιασμού της δομής των Ενόπλων Δυνάμεων, με πιθανή μετακίνηση προσωπικού, θα έχει πλήρες στρατιωτικό και κοινωνικό ισοδύναμο για το οποίο προ πάσης απόφασης θα υπάρχει διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.
Από την πλευρά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίστηκε ότι η Μαγνησία και γενικότερα η περιοχή της Θεσσαλίας αποτελεί βασικό πυλώνα των δομών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Related

Sticky 6395790156574352967

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item