Χρυσοβελώνη για Μπέο: Δεν έχει μπέσα και ήθος

Νέα κόντρα, αυτή τη φορά με αφορμή τα εγκαίνια του κυκλικού κόμβου στην οδό Λαρίσης άνοιξε μεταξύ Μαρίνας Χρυσοβελώνη και Αχιλλέα Μπέο...Νέα κόντρα, αυτή τη φορά με αφορμή τα εγκαίνια του κυκλικού κόμβου στην οδό Λαρίσης άνοιξε μεταξύ Μαρίνας Χρυσοβελώνη και Αχιλλέα Μπέου.
Η κ. Χρυσοβελώνη με δήλωσή της αναφέρει:
«Η ολοκλήρωση του πρώτου κυκλικού κόμβου είναι γεγονός για την πόλη του Βόλου, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Η ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης κάνει την αρχή της από τη δημιουργία του κόμβου στην οδό Λαρίσης, με την ευχή άμεσα να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιποι ενταγμένοι για το Βόλο κόμβοι, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων.
Σ’ αυτό το σημείο όμως θα πρέπει να ενεργοποιήσω την αδρανή μνήμη του κ. Αχιλλέα Μπέου ο οποίος – στις βαρύγδουπες δηλώσεις του στα ΜΜΕ – λησμόνησε να αναφερθεί στους χρηματοδότες αυτού του έργου: Η σημερινή Κυβέρνηση που καθημερινά υποτιμά, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζης , ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γ. Δέδες, είναι αυτοί τους οποίους που πρώτα απ’ όλους έπρεπε να ευχαριστήσει ο κ. Μπέος. Γιατί τίμιο και ηθικό είναι να αναφέρεσαι σ’ αυτούς που συνέδραμαν και σ’ αυτούς που δέχθηκαν να ενταχθούν τα έργα στο αντίστοιχο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, για το καλό της πόλης. Γιατί όταν ζητάς δύο κόμβους και εντάσσονται τέσσερις, οφείλεις να ευχαριστήσεις για τη συνεργασία. Αν δεν το κάνεις, δεν έχεις μπέσα και ήθος…»

Related

Sticky 9014677772149887825

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item