Ανοιχτή επιστολή Δήμου Βόλου σε Π. Καμμένο – Σεβαστείτε τη βούληση της τοπικής κοινωνίας

 Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο απευθύνει η δημοτική αρχή Βόλου με αφορμή την επίσκεψή του στην 111 Πτέρ...


 Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο απευθύνει η δημοτική αρχή Βόλου με αφορμή την επίσκεψή του στην 111 Πτέρυγα Μάχης και με ανοιχτό το θέμα της μετεγκατάστασης του Στρατοπέδου Γεωργούλα.
Στην επιστολή αναφέρεται:

Στην πόλη μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιοποιήθηκε, θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να επισκεφθεί την 111 Πτέρυγα Μάχης.
Αφού τον καλωσορίσουμε σε μια πόλη που δοκιμάζεται σκληρά από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, με δεκάδες βιομηχανιών, βιοτεχνιών και επιχειρήσεων να βάζουν «λουκέτα» και την ανεργία να βρίσκεται στα ύψη, στην πρώτη, δυστυχώς, θέση πανελλαδικά, του ζητούμε να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για μεταφορά της Ταξιαρχίας από το στρατόπεδο «Γεωργούλα» που θα αποτελέσει ένα ακόμη σκληρό πλήγμα στην τοπική μας κοινωνία.
Θα πρέπει ο κ. Υπουργός να σεβαστεί την ομόφωνη βούληση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, όπως αυτή εκφράζεται στο ψήφισμα που του έχει επιδοθεί, και να μην προχωρήσει σε καμία μονομερή ενέργεια και πράξη που δεν θα λαμβάνει υπόψη τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που θα επέλθουν.
Οι πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας, που μάλιστα τίμησαν το κόμμα του κ. Καμμένου,  δίνοντας του στις προηγούμενες εκλογές και βουλευτική έδρα, έχουν κάθε δικαίωμα να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι αγωνίες και ανησυχίες τους στη λήψη της τελικής απόφασης, που δεν μπορεί να είναι απλώς προϊόν μιας στυγνής τεχνοκρατικής θεώρησης.

Η Δημοτική μας Αρχή είναι έτοιμη να μετάσχει σε ένα σοβαρό, ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο για την αναζήτηση της καλύτερης λύσης και η όποια απόφαση ερήμην μας, ως εκφραστών της βούλησης της τοπικής κοινωνίας, είναι προφανές ότι στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Related

ΒΟΛΟΣ 4981171041932164606

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item