Οδικά και αντιπλημμυρικά έργα στο δήμο Ρήγα Φεραίου

Τα έργα που πραγματοποιούνται στο δήμο Ρήγα Φεραίου αλλά και αυτά που ήδη δρομολογήθηκαν συζητήθηκαν σε συνάντηση του δημάρχου Ρήγα Φερα...


Τα έργα που πραγματοποιούνται στο δήμο Ρήγα Φεραίου αλλά και αυτά που ήδη δρομολογήθηκαν συζητήθηκαν σε συνάντηση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη
Η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για μια σειρά έργων. Ενδεικτικά ανέφερε τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στο επόεμνο χρονικό διάστημα, τις ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας, την τοποθέτηση νέων στηθαίων, τη συντήρηση της εισόδου του Βελεστίνου, το δρόμο ΠΕΒ-Κανάλια, τη συντήρηση και τη βελτίωση της παλαιάς εθνικής οδού σε συνέχεια των ήδη ολοκληρωμένων εργασιών.
Η κ. Κολυνδρίνη τους ενημέρωσε ότι στις 15 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους θα δημοπρατηθεί το έργο των τεχνικών εργασιών συντήρησης επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου προϋπολογισμού 1.200.000,00€. Ανέφερε επίσης ότι τα τεχνικά δελτία προϋπολογισμού 1.500.000,00€ κατατέθηκαν ήδη στο αρμόδιο Υπουργείο για τα πλημμυρικά φαινόμενα και τις ζημιές που υπέστησαν περιοχές του Δήμου. Υπογράμμισε δε τις εργασίες για καθαρισμό υδατορεμάτων Βελεστίνου και Ριζομύλου, την κοπή χόρτων, τον καθαρισμό ερεισμάτων και τη διαγράμμιση οδικών τμημάτων γενικότερα στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Έκανε μια γρήγορη αναφορά στα έργα που ήδη έχουν ολοκληρωθεί, όπως είναι, έργα στη Κάρλα, η συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Δήμων Ρήγα Φεραίου – Αλμυρού προϋπολογισμού 1.500.000,00€, τα ασφαλτικά στην Παλαιά Εθνική Οδό προϋπολογισμού 620.000,00€ η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στον Άγιο Γεώργιο Φερρών και στο Αερινό.
Η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων θέλουμε τις συνεργασίες με όλους τους Δήμους και τους φορείς, γιατί οι καλές συνεργασίες φέρνουν καλά αποτελέσματα. Αποτελέσματα που είναι προς όφελος των πολιτών του Νομού μας και εν συνεχεία των επισκεπτών που επιλέγουν περιοχές του Νομού μας ως προορισμό. Θέλω να επισημάνω ότι η παραγωγή έργου είναι αποτέλεσμα σωστού προγραμματισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και καλής συνεργασίας με το Δήμο Ρήγα Φεραίου».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3577674286094415896

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item