Στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή του το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου τιμά την Θεοδοσία Αντωνιάδου -Τζιβέλη

To Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  την   Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018,  στο ξ...


To Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  την   Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018,  στο ξενοδοχείο PARK,  στις  7 το απόγευμα,  παρουσία των μελών, των φίλων  του και άλλων φορέων της περιοχής μας. 
Όπως έχει καθιερωθεί, κάθε χρόνο στην πρώτη αυτή εκδήλωση του έτους,     το Λύκειο    των Ελληνίδων Βόλου τιμά προσωπικότητες της κοινωνικής ή επιστημονικής ζωής του γυναικείου χώρου της πόλης μας ή  που κατάγονται  από το Βόλο και  διακρίθηκαν για  το έργο τους.
Mε αυτό το πνεύμα,  στη φετινή γιορταστική εκδήλωση  το Λύκειο θα τιμήσει  συμβολικά  τη  συμπατριώτισσά μας Θεοδοσία Αντωνιάδου- Τζιβέλη, που σήμερα είναι μια πετυχημένη πολίτης  του κόσμου καταξιωμένη  σε πολλούς  χώρους, με επίκεντρο το χώρο της  μόδας.  Η συμβολική αυτή τιμή αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στην Ελληνίδα της διασποράς, η οποία μέσα από τους πολλαπλούς της ρόλους συνέβαλε ουσιαστικά στη διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας, της γλώσσας και της πίστης στις γενεές που μεγάλωσαν μακριά από την πατρίδα.

 Η διεθνούς φήμης βολιώτισσα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα σε παγκόσμιο επίπεδο.  Ζει και εργάζεται στην Φλωρεντία και εδώ και αρκετές δεκαετίες κυριαρχεί, κυριαρχεί,   στον κλάδο της γούνας και του δέρματος. Η Τες,  όπως την αποκαλούν οι Ιταλοί, έμαθε να αξιοποιεί τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας, με ιδιαίτερο σεβασμό στην   πατρίδα της. Η  διοικητική κουλτούρα και εμπειρία συνδυαζόμενα με τη δημιουργική δραστηριότητα, που αναμιγνύει το κλασικό με το καινοτόμο,  είναι τα στοιχεία  που οδήγησαν  τη Θεοδοσία σε αυτό που είναι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος μαζί με μεγάλα ονόματα των οίκων μόδας σε μεγάλα φόρα και θεσμούς της Ιταλίας, εκεί όπου παράγονται οι νέες τάσεις και τα ταλέντα στο κόσμο αυτό.  Σήμερα, στο απόγειο της καριέρας της καταφέρνει να δημιουργεί υψηλό στυλ, ως απόρροια  δημιουργικότητας, καλού γούστου, πολιτιστικού ενδιαφέροντος  και της σύγχρονης τεχνολογίας. Επίσης, ένας από τους βασικούς στόχους της είναι η καινοτομία. Και για την ίδια, η πραγματική καινοτομία βρίσκεται στην ταχύτητα. Αυτά είναι τα συστατικά  που δίνουν σχήμα στη δύναμη της φαντασίας της Thes Tziveli, που συγκαταλέγεται στις προσωπικότητες που κατέχουν τα σκήπτρα στο χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής μόδας.  Στην Ιταλία,  η Θεοδοσία είναι διευθύνουσα σύμβουλος και ιδιοκτήτρια της εταιρίας, που παράγει τις εταιρείες ρούχων Thes Tziveli και Thes & Thes. Από δε το 1982 είναι συνιδιοκτήτρια με τον σύζυγό της στην εταιρία Bodies Furs International s.p.a. και με την κόρη της στα ομώνυμα καταστήματα της Αθήνας, αποτελώντας  ένα εξαιρετικά πετυχημένο παράδειγμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας και ευρηματικότητας.  Ταυτόχρονα,  στην πρώτη αυτή εκδήλωση του 2018, το Λύκειο θα κάνει τιμητική αναφορά στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της  προηγούμενης θητείας, τις εθελόντριες που και με τη δική τους συμβολή προχώρησε το έργο του ιστορικού μας  σωματείου. 

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 6414959664613778822

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item