Ημερίδα για την άθληση και τα αναβολικά στο Βόλο

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή – στην αίθουσα «Θεσσαλία» του Ξενοδοχείου Volos Palace, ημερίδας, που έχει θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό...


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή – στην αίθουσα «Θεσσαλία» του Ξενοδοχείου Volos Palace, ημερίδας, που έχει θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών».
Στην εκδήλωση  πρώτα θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κύριος Ιγνάτιος, η υφυπουργός Οικονομικών κυρία Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. και τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Άννα Καραμανλή, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής και ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησία κ. Σωκράτης Σαβελίδης.
Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο πρόεδρος της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά», πρώην υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης, ενώ από το πάνελ των εισηγητών θα μιλήσουν ο καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας, ο καρδιολόγος MD διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, ο γιατρός της ΚΟΕ, πρόεδρος Ιατρικής Επιτροπής της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN), πρώην πρόεδρος Συλλόγου Δειγματοληπτών του ΕΣΚΑΝ κ. Κυριάκος Νανούσης, ο γενικός γραμματέας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, πρόεδρος «Γ.Σ. Νίκης Βόλου» κ. Στέργιος Φάτσης και ο τεχνικός σύμβουλος Κολύμβησης, μέλος ΕΕΔΙΠ ΤΕΦΑΑ Αθηνών, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Κολύμβησης κ. Μάρκος Μανταλούφας.
Στην ¨Ημερίδα¨ αυτή, που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αναμένεται να πάρουν μέρος εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, των Τοπικών Αρχών της Μαγνησίας, των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, αθλητές και αθλήτριες, στρατευμένοι αθλητές, όπως επίσης και πολίτες που αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον καθαρό αθλητισμό.

Related

ΒΟΛΟΣ 5067471321657895810

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item