Μπέος: Επιτέλους η ξεφτίλα έχει και όρια

Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε σχετικά με τις ανακοινώσεις των δημοτικών κινήσεων "Μαζί για τον Βόλο" και "Επιλογή ευθύνης...


Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε σχετικά με τις ανακοινώσεις των δημοτικών κινήσεων "Μαζί για τον Βόλο" και "Επιλογή ευθύνης". Συγκεκριμένα ο σε αργία δήμαρχος Βόλου αναφέρει:
Διάβασα, και ομολογώ διασκέδασα, τις υστερικές κραυγές των δύο μειοψηφιών, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, για την αποξήλωση της νησίδας στη συμβολή των οδών Βυζαντίου, Παπαδιαμάντη και Φιλαδελφείας. Τέτοιους και τόσους πολιτικούς παπατζήδες πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου.
Κατηγορούν την Δημοτική Αρχή για καταδρομική ενέργεια (!), αυτοί που καθημερινά επιχειρούν σε βάρος της κοινής λογικής και των στοιχειωδών δημοκρατικών κανόνων.
Με μια απίστευτη οίκηση και αλαζονεία, που συναντά κανείς μόνο σε φασιστοειδή, αμφισβητούν το δικαίωμα σε μια νομιμότατα και δημοκρατικότατα εκλεγμένη δημοτική αρχή να υλοποιεί τις αποφάσεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και διεκδικούν το προνόμιο να επιβάλλουν ετσιθελικά τις απόψεις και τα συμφέροντα τους, που μάλιστα αποδοκιμάστηκαν με τον πιο σκληρό και ταπεινωτικό τρόπο από την ίδια την κοινωνία. Και όλα αυτά προκειμένου να εμποδίσουν την παραγωγή έργου και έτσι να μην φανεί, στην αναπόφευκτη σύγκριση, η αδυναμία και η ανικανότητά τους στην διαχείριση των πραγμάτων της πόλης.
Σε ένα θα συμφωνήσω με αυτά τα απόβλητα της πολιτικής. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Και αφού δεν είχαν την στοιχειώδη ευαισθησία, την ελάχιστη τσίπα, να κρυφτούν στους λάκκους που τους έστειλε η ετυμηγορία του Βολιώτικου λαού, αυτό θα συμβεί τελεσίδικα στις επόμενες εκλογές. Γιατί και οι λίγοι συμπολίτες που ακόμα αμφέβαλαν συνειδητοποίησαν ποιοι εργάζονται για το καλό της πόλης και ποιοι συνεχίζουν να επιχειρούν να τους εξαπατήσουν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους και την άκοπη και ανέξοδη διαβίωσή τους σε βάρος του απλού πολίτη.
Όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες έχουν τελειώσει οριστικά. Αν πραγματικά έχουν έστω και την ελάχιστη δημοκρατική ευαισθησία ας σιωπήσουν και ας περιμένουν υπομονετικά τις επόμενες εκλογές για να αποσυρθούν με την ελάχιστη αξιοπρέπεια, που ελπίζω και εύχομαι ότι τους έχει απομείνει. Αλλιώς εμείς είμαστε εδώ για να τους ξεγυμνώνουμε καθημερινά με τα έργα μας, σε όσους, επαναλαμβάνω ελάχιστους, πολίτες ακόμα διατηρούν κάποιο σεβασμό (!) απέναντι τους, θύματα της πλύσης εγκεφάλου που το σύστημα της σκοτινής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης τους είχε υποβάλλει. Επιτέλους η ξεφτίλα έχει και όρια.

Related

Sticky 5048354184867604513

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item