Για "οικειοποίηση" έργου κατηγορεί τη δημοτική αρχή η μειοψηφία στον Δ. Ρ. Φεραίου

Εγκαινιάστηκε σήμερα η Πλατεία Δημοκρατίας στον Δήμο Ρήγα Φεραίου παρόντος του Δημάρχου Δημήτρη Νασίκα. Η παράταξη του κ. Μπάμπη Πάσχ...


Εγκαινιάστηκε σήμερα η Πλατεία Δημοκρατίας στον Δήμο Ρήγα Φεραίου παρόντος του Δημάρχου Δημήτρη Νασίκα.
Η παράταξη του κ. Μπάμπη Πάσχου κατηγορεί τη δημοτική αρχή για οικειοποίηση του έργου, καθώς όπως υποστηρίζει σχεδιάστηκε από τη δημοτική αρχή της κ. Λαίτσου.
Ο κ. Πάσχος αναφέρει:           
  Ο σχεδιασμός του έργου  της πλατείας Δημοκρατίας ,ξεκίνησε από την  προηγούμενη Δημοτική Αρχή  της κας  Ελ. Λαίτσου,   τον Νοέμβριο του 2011 και ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγους μήνες (Αρ. Αποφ. 108/2011 της οικονομικής επιτροπής).
Το 2013 άνοιξε πρόσκληση στο Πράσινο Ταμείο για αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, όπου και υποβάλαμε τον πλήρη φάκελο για χρηματοδότηση του έργου (Αρ. Αποφ. 76/2013 Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου).
Μέσα στο 2014 ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου (Αρ. Απόφασης 83.6/2014 του Πράσινου Ταμείου).

Η ανάπλαση της πλατείας σχεδιάστηκε ώστε να περιλαμβάνει χώρους αναψυχής για μικρούς και μεγάλους: σύγχρονη παιδική χαρά, αναψυκτήριο, θέατρο εκδηλώσεων.                                                                              Ο κ. Νασίκας επιδόθηκε για ακόμη μια φορά στο προσφιλές του σπορ, αυτό του κοψίματος κορδέλας σε έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής! Και δεν είχε την γενναιότητα να καλέσει την πρώην δήμαρχο στα εγκαίνεια-φιάσκο που έστησε , γι αυτό και οι πολίτες του Βελεστίνου του γύρισαν την πλάτη, κάτι που είναι εμφανές στα τηλεοπτικά πλάνα. Ελπίζουμε πως έλαβε το ηχηρό μήνυμα της κοινωνίας  που είναι αδυσώπητος κριτής όλων μας…


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3349846008706524668

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item