Στον Βόλο το περιστατικό βίας που καταγγέλει η Κάτια Νικολαίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου δήλωσε - μετά την επιθεση που δέχτηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη - ότι αφού το έκανε σε εκείνη ο ηθοποιός, θα το ξανακ...
Η Σοφία Παυλίδου δήλωσε - μετά την επιθεση που δέχτηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη - ότι αφού το έκανε σε εκείνη ο ηθοποιός, θα το ξανακάνει. Κι από εκείνη την ώρα ακούγεται έντονα το όνομα της Κάτιας Νικολαΐδου, καθώς σύμφωνα με τον κύκλο της είχε πέσει «θύμα» του ηθοποιού πριν τρία χρόνια όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα». Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάνος Παπαγιάννης της επιτέθηκε κι εκείνης, με αφορμή μια ατάκα που ξέχασε η ηθοποιός, όπως έγινε και στην περίπτωση της Σοφίας Παυλίδου.
Αν και μέχρι στιγμής η ίδια δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε επιβεβαιωθεί όλη η φημολογία αυτή, η Κάτια Νικολαΐδου αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί» έγραψε, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όσα ακούγονταν, αλλά και τον έκκρυθμο του χαρακτήρα του ηθοποιού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr το περιστατικό με την Κάτια Νικολαίδου συνέβη τρία χρόνια πριν σε παράσταση που πρωταγωνίστησαν οι δύο ηθοποιοί κατά τη διάρκεια περιοδείας τους στην πόλη του Βόλου. 

Related

Sticky 3411617188037354651

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item