Τρεις δημοτικές παρατάξεις σε ετοιμότητα τον Φεβρουάριο…κόντρα στον Μπέο

Μήνας με… έντονο αυτοδιοικητικό και εκλογικό ενδιαφέρον θα είναι ο Φεβρουάριος. Το ερχόμενο Σάββατο η δημοτική κίνηση "Μαζί για το...


Μήνας με… έντονο αυτοδιοικητικό και εκλογικό ενδιαφέρον θα είναι ο Φεβρουάριος.
Το ερχόμενο Σάββατο η δημοτική κίνηση "Μαζί για τον Βόλο" που αποτελείται από τους έξι ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και την παράταξη Πατσιαντά θα συγκαλέσουν την πρώτη τους γενική συνέλευση στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Εκεί θα συζητήσουν την πιθανή εκλογική συνεργασία με την παράταξη της Νατάσας Οικονόμου "Επιλογή Ευθύνης" και την πιθανή κοινή τους κάθοδο το 2019. Παράλληλα θα συζητήσουν το θέμα της εκλογής επικεφαλής, που είναι μάλλον σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, αφού από τους έξι, οι τρεις ενδιαφέορονται έντονα.
Λίγες ημέρες αργότερα γενική συνέλευση θα συγκαλέσει και η δημοτική κίνηση που θέλει να συγκροτήσει ο Πάρις Μουτσινάς μαζί με ομάδα συνεργατών του, όπως ο Παντελής Μαστρογιάννης, ο Παύλος Πάνος κ.α.
Ο κ. Μουτσινάς πάντως δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου και θα επέλεγε κάποιον πιο νέο σε ηλικία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από αυτή την κίνηση έχει αποσχιστεί ο Απόστολος Παπαδούλης, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τα σχέδιά του. 
Αναταρραχή όμως επικρατεί και στην τοπική Νέα Δημοκρατία, αφού εμφανίζεται με δύο πιθανούς υποψηφίους. Η μία είναι η Νάνσυ Καπούλα, η οποία έχει έτοιμο μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου της και ο άλλος ο Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος ναι μεν θέλει, αλλά ψάχνει να δει και αν τον θέλουν...

Related

Sticky 4208903948445534575

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item