Το πρόγραμμα της επίσκεψης Καραμανλή στη Μαγνησία

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 , θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της αν. Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. ...


Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της αν. Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή, σε δομές του νομού Μαγνησίας.
Με αφορμή την εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας από την  αν. Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή, σε Ημερίδα με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει  επισκέψεις  με την κ. Άννα Καραμανλή σε δομές Πολιτισμού & Αθλητισμού στη Μαγνησία.

Έναρξη προγραμματισμένων  επισκέψεων 12:00 πμ. Οι χώροι των επισκέψεων:
στο Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου,
στο Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος (Χάρτα του Ρήγα),
και στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.   


Την ίδια ημέρα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στα γραφεία της, παρουσία της κ. Καραμανλή. Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η πολιτική επικαιρότητα, οργανωτικά και η ετήσια εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε.  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, με κεντρική ομιλήτρια την Τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης και Βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Related

ΒΟΛΟΣ 8461224892015232415

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item