Δήμος Βόλου: «Αρεστός στο σύστημα ο κ. Τόλιας»

Με ανακοίνωσή της, η Δημοτική Αρχή Βόλου απαντά στις σημερινές δηλώσεις του υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. απερχόμενου αστυνομικού διευθυντή ...Με ανακοίνωσή της, η Δημοτική Αρχή Βόλου απαντά στις σημερινές δηλώσεις του υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. απερχόμενου αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας και πλέον, Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, κ. Ιωάννη Τόλια, ο οποίος, στον αποχαιρετιστήριο λόγο του, μίλησε για κάποιους που προσπάθησαν να προκαλέσουν την αποστρατεία του, αλλά αντί αυτής, έλαβε προαγωγή.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής αναφέρονται τα εξής:
«Σχετικά με τις αιχμές σε βάρος της Δημοτικής Αρχής Βόλου που φαίνεται να διατύπωσε ο αρεστός στο σύστημα εξουσίας, και ως εκ τούτου προαχθείς στο βαθμό του υποστρατήγου, αξιωματικός της ΕΛΑΣ, κ. Γιάννης Τόλιας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ούτε λάσπη, ούτε ανώνυμες επιστολές αποστείλαμε σε βάρος του, αλλά επίσημες αναφορές με συγκεκριμένες καταγγελίες για τις προφανείς αστοχίες στην εκτέλεση των καθηκόντών του, ορισμένες εκ των οποίων (πχ. τελικός κυπέλλου Ελλάδος) διέσυραν διεθνώς την πόλη μας.
Σε αντίθεση με τον κ. Τόλια δεν μας αφορούν η εμπιστοσύνη της εκάστοτε εξουσίας, που αποκτάται με γνωστούς και ανάλογα με την προσαρμοστικότητα ενός εκάστου εύκολους τρόπους, ούτε οι φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές με τον κ. Μεϊκόπουλο ή την κ. Παπανάτσιου, αλλά η εμπιστοσύνη των πολιτών. Άλλωστε και ο ίδιος γνωρίζει ότι μόνο αφελείς δεν είμαστε για να μην ξέρουμε ότι ερχόμενοι σε σύγκρουση μαζί του, για συγκεκριμένα λάθη και παραλείψεις του, τον καθιστούσαμε ελκυστικό σε αυτό το σύστημα που λυσσαλέα αντιμάχεται τη Δημοτική μας Αρχή από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα της και στέρησε πολλά προνόμια από επαγγελματίες απατεώνες της πολιτικής.
Σε κάθε περίπτωση του απευθύνουμε τα συγχαρητήρια μας και του ευχόμαστε στη νέα του θέση να αποδειχθεί επαρκέστερος από την προηγούμενη, διαψεύδοντας εμάς και δικαιώνοντας εκείνους που τον επέλεξαν. Ολοι και όλα κρίνονται στην πράξη και από την ίδια τη ζωή. Ισως κατορθώσει και του απονεμηθεί στο μέλλον και το αξίωμα του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ.»

Related

Sticky 634079171556709038

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item