Τέλος η ρύπανση στο Π. Λιμεναρχείο - Σε άλλη προβλήτα η φόρτωση του σκραπ

Με μία καλή είδηση ξεκινά το 2018 για τους κατοίκους της συνοικίας του Παλαιού Λιμεναρχείου.  Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewsp...Με μία καλή είδηση ξεκινά το 2018 για τους κατοίκους της συνοικίας του Παλαιού Λιμεναρχείου. 
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος συμφώνησε με την εταιρεία "Χαλυβουργία Α.Ε" και τον κ. Μάνεση να μεταφερθεί η φόρτωση του σκραπ στην τρίτη προβλήτα του λιμανιού.
Η "Χαλυβουργία" είναι ο μοναδικός πελάτης που εξυπηρετείται με αυτόν τον τρόπο από το Εμπορικό Λιμάνι του Βόλου, ενώ τη συμφωνία θα επικυρώσει το ΤΑΙΠΕΔ.
Στην τρίτη προβλήτα πρόκειται να παραχωρηθεί χώρος 24 μέτρων προκειμένου να εκφορτώνουν 2 εμπορικά πλοία. Παράλληλα, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου θέτει ως προαπαιτούμενο την κατασκευή της αντίστοιχης υποδομής από τη "Χαλυβουργία" αλλά και την δημιουργία ενός σύγχρονου και πιστοποιημένου συστήματος φορτοεκφόρτωσης, ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον.
Η απομάκρυνση του σκραπ από το σημερινό σημείο είναι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Παλαιού Λιμεναρχείου, οι οποίοι υποφέρουν.

Related

Sticky 3129245914110577499

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item