Νέα κόντρα Ολυμπιακού Βόλου - Μπέου. Επιστολή κατά του Δήμου Βόλου

Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δίνει τη δική του απάντηση σήμερα στη δημοτική αρχή Βόλου και στον Αχιλλέα Μπέο με ανακοίνωση που εξέδωσε η...


Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δίνει τη δική του απάντηση σήμερα στη δημοτική αρχή Βόλου και στον Αχιλλέα Μπέο με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκησή του.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται:


Επειδή προκαλούμαστε συνεχώς από τη Δημοτική Αρχή και όποιον  κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν και ίσως εκληφθεί ως αδυναμία και τέλος-τελος ως αποδοχή των συνεχόμενων προκλήσεων  , χαρακτηρισμών στα όρια των ύβρεων και ειρωνειών  , θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλους  αυτούς που δεν έχουν αντιληφθεί τη πραγματικότητα και την πόλη στην οποία ζουν , τα παρακάτω.
  1. Ερωτηματικά προκαλούνται γιατί δεν ενημερώθηκαν οι χρήστες των αθλητικών εγκαταστάσεων , από τις υπηρεσίες της Δ/νσης  Αθλητισμού είτε με mail είτε δια του Τύπου, για τη συγκεκριμένη προγραμματισμένη συντήρηση , όπως γίνεται σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις .Ζητήσαμε το γήπεδο όπως κάνουμε κάθε φορά και μη έχοντας εγκαίρως την απαραίτητη ενημέρωση, συνεργαζόμενοι με τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και ανάλογη απάντηση πήραμε (mail  στείλαμε mail  λάβαμε).
2.  Μετά την αρνητική απάντηση από τη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ  ουδεμία  ανακοίνωση ως  Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 βγάλαμε να κατηγορήσουμε κανέναν . Δικαιούμαστε λοιπόν, να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι  η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν ,έψαχνε ακόμη μια ευκαιρία για να επιτεθεί στο Σύλλογο μας και προσωπικά στους διοικούντες του και να επιδείξει το μεγαλείο της αγάπης του για το Σύλλογο μας .
3.  Θα θέλαμε να μας διευκρινίσει , η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν , με νεότερη ανακοίνωση της  , η όπου αλλού αναγκαστούμε να καταφύγουμε για να προστατεύσουμε πρώτα το Σύλλογό μας και μετά τις προσωπικότητες μας , τι  εννοούν ότι πίσω από τη δήθεν λατρεία και αφοσίωση στην ομάδα μας, υποκρύπτονται  δόλιες  σκοπιμότητες .
4.  Το ποιός η ποιοί διέλυσαν την ομάδα μας , ήδη ,  η ιστορία έχει αρχίσει να το καταδεικνύει και οι χιλιάδες φίλαθλοί  μας να το αντιλαμβάνονται . Δυστυχώς επί υπαρκτών στοιχείων, αλλοιώσεις δεν γίνονται, ούτε το άσπρο –μαύρο .
5.  Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί τους (Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν)  είναι  στο «τελεία και παύλα» . Μόνο που αυτή θα τη βάλουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας συλλόγου , όπως αυτοί ήταν που έβαλαν τη σφραγίδα τους και με τη ψήφο τους  , τους ανέδειξαν να διοικήσουν την ιστορική μας πόλη .
6. Τα μέλη του Δ/κου Συμβούλιου έχουν εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες και δεν είναι ούτε μια χούφτα περιθωριακών τύπων , ούτε άνθρωποι περίεργοι που διοικούν,  όπως ψευδολογώντας και λασπολογώντας αναφέρεται στην ανακοίνωση.                                Διοικούν το Σύλλογο με αξιοπρέπεια και γνώμονα  μόνο   το συμφέρον του .
7. Όσον αφορά τα λεγόμενα σε ραδιοφωνική εκπομπή , ότι οφείλουμε χρήματα από τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΕΑΚ ,  τα παραστατικά πληρωμών είναι στη διάθεση  κάθε ενδιαφερομένου. Η συγκεκριμένη αναφορά,  μας θύμισε τα αναφερθέντα  πριν τις γιορτές,  ότι δόθηκαν  χρήματα σε 2-3 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πάνε στα σπίτια τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν την κατάλληλη απάντηση .

Υ.Γ.: Μη μιλάτε συνεχώς για εντιμότητα και ειλικρίνεια , αφήστε να το κρίνουν άλλοι , γιατί στο τέλος «όποιος βλογάει τα γένια του, τρώει και τα πίτουρα..» .

Related

Sticky 6746969594127550982

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item