Νέο ξέσπασμα Μπέου εναντίον Σκοτινιώτη: Ο Πάνος της σιωπής έσπασε την απομόνωσή του!

Τη δική του ανταπάντηση δίνει ο Αχιλλέας Μπέος στην τοποθέτηση - δήλωση του Πάνου Σκοτινιώτη, που ήρθε στη δημοσιότητα μετά την σχετική ...


Τη δική του ανταπάντηση δίνει ο Αχιλλέας Μπέος στην τοποθέτηση - δήλωση του Πάνου Σκοτινιώτη, που ήρθε στη δημοσιότητα μετά την σχετική αρθογραφία του σε αργία δημάρχου και τις κατηγορίες που του απήυθνε.
Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει:
«Έσπασε» την απόμονωσή του, οικειοθελή, κατά τον ίδιο, αναγκαστική, με εντολή του λαού, στην πραγματικότητα,  ο επονομαζόμενος και Πάνος της…σιωπής για να μας πει ότι η κοινωνία τού χρωστάει, έστω και κάτι λίγα (ανάλογα με το πολιτικό του ανάστημα;) και ότι βλέπει το μέλλον να έρχεται, χωρίς αδιέξοδα, κηλίδες, κουκούλες και Δήμιους!... Όλα αυτά ο πιο πιστός υπηρέτης, τοπικά, του πιο σάπιου πολιτικού συστήματος της χώρας, που την έχει οδηγήσει στη σημερινή κατάντια, με μεγάλα τμήματα τη κοινωνίας εξαθλιωμένα, με την ανεργία να καλπάζει και τα «λουκέτα» να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο. Αυτό ναι, του αναγνωρίζουμε κι εγώ και όλοι οι πολίτες, άλλωστε γι αυτές τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στο σύστημα ο ίδιος και η παρέα του ανταμείφθηκαν αδρά με καλά αμειβόμενες «καρέκλες» επί δεκαετίες ολόκληρες.
Δεν θα σχολιάσω βέβαια τα αλλεπάλληλα ψεύδη (πχ. ΕΣΠΑ) και την αρρωστημένη, σε βάρος μου, εμμονή του, αλλά θα τον καλέσω, και πάλι, μια και βγήκε από την… σιωπή να δώσει μια απάντηση στα όσα, διόλου τιμητικά και επαινετικά, του καταλογίζει για τη δημαρχία του ο διακεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου , κ. Νίκος Ηλιού.

Μέχρι να απαντήσει, λοιπόν, όχι σε μένα, αλλά στην κοινωνία, μπορεί να ακίζεται με περίσσιο ναρκισσισμό. Υπάρχουν πρόθυμοι αυλικοί να τον ακούσουν και να τον συμμεριστούν. Η κοινωνία πάλι όχι. Περιμένει από τον ευρισκόμενο σε στερητικό σύνδρομο εξουσίας επαγγελματία της πολιτικής και σωτήρα της πόλης πειστικές απαντήσεις.

Related

Sticky 7977880017953778924

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item