Ο κύβος ερρίφθη - Στον Δήμο Βόλου περνάει το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

Στη δικαιοδοσία του Δήμου Βόλου περνάει πλέον και επισήμως το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία της πόλης, που ανήκει στον Οργαν...


Στη δικαιοδοσία του Δήμου Βόλου περνάει πλέον και επισήμως το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία της πόλης, που ανήκει στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr, τις οποίες επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου θα έχει πραγματοποιηθεί μία τριμερής σύσκεψη στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στην Αθήνα, μεταξύ εκπροσώπου του Δήμου Βόλου, του Λιμανιού και του Ταμείου Αξιοποίσης περιουσίας του Δημοσίου, ώστε να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να αναλάβει και επίσημα η δημοτική αρχή την εκμετάλλευση του πάρκου.
Για το θέμα έχει υπάρξει στο παρελθόν συνάντηση του εκτελ. χρέη δημάρχου Βόλου Θάνου Θεοδώρου με τον Θρασ. Σταυριδόπουλο, όπου και είχε διατυπωθεί το σχετικό αίτημα.
Εντός του Μαρτίου, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διατυπώσεις και το πάρκο να περάσει στα "χέρια" του Δήμου. 

Related

Sticky 3923534876078316908

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item