Εικόνα σοκ - Κρέμασαν γάτα σε συνοικία του Βόλου! (σκληρή εικόνα)

Άγνωστος θανάτωσε και κρέμασε μία γάτα έξω από τα κάγκελα σπιτιού στην περιοχή της Χιλιαδούς απέναντι από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ....


Άγνωστος θανάτωσε και κρέμασε μία γάτα έξω από τα κάγκελα σπιτιού στην περιοχή της Χιλιαδούς απέναντι από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ. Για το γεγονός ενημερώθηκε η Αστυνομία για καταγραφή του περιστατικού και η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ εκτίμησε ότι αυτός που σκότωσε το άτυχο ζώο ήταν «αρρωστημένο μυαλό».
Τη γάτα είδαν Βολιώτες φιλόζωοι που κατήγγειλαν το περιστατικό και στην αστυνομία. Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου Μάγδα Σουσουρή, η ίδια ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από μέλος της ομάδας, ότι κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ, στην οδό Κουντουριώτου, πάνω από τον περιφερειακό, άγνωστος ή άγνωστοι είχαν κρεμάσει μια μικρή σε ηλικία γάτα, έξω από τοίχο σπιτιού.
Η ίδια είναι που τη φωτογράφησε και την ανάρτησε στη σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας στο Facebook. H Αστυνομία κατέγραψε το συμβάν και η Φιλοζωική θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Related

Sticky 308098893312766409

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item