Κάλεσμα της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών

Η κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και εξώσεις» καλεί τους πολίτες στο Ειρηνοδικείο Βόλου (Δικασ...


Η κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και εξώσεις» καλεί τους πολίτες στο Ειρηνοδικείο Βόλου (Δικαστήρια), την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2017, στις 15:30΄. Σε σχετική ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής:
«Ούτε οι απειλές για συλλήψεις, ούτε νομοθετικά εξαμβλώματα που αναγάγουν σε πρακτικές απολυταρχικών καθεστώτων, δεν πρόκειται να κάμψουν το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών. Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, κατ’ εντολή των δανειστών, για υφαρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας του ελληνικού λαού θα μείνει κενό γράμμα. Η συνεχώς κλιμακούμενη αντίσταση στο καθεστώς της αδικίας και της απανθρωπιάς δεν πρόκειται να ανακοπεί. Αντιθέτως, εντείνεται και διευρύνεται. Ενωμένοι και αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε, θα συνεχίσουμε απτόητοι να δίνουμε την μάχη της αξιοπρέπειας, ενάντια στις συμμορίες των κερδοσκόπων και στα υποτελή πολιτικά ανδρείκελα που υλοποιούν το σχέδιο εξαθλίωσης και εξανδραποδισμού των ελλήνων πολιτών. Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον»

Related

ΒΟΛΟΣ 8333641348849687311

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item