Έμπαιναν στα σπίτια να πουλήσουν εικόνες και έκλεβαν χρυσαφικά!

Τρεις γυναίκες Ρομά, ηλικίας 61, 58 και 57 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου γιατί κατά το χρονικό δι...


Τρεις γυναίκες Ρομά, ηλικίας 61, 58 και 57 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 23 ως 25 Ιανουαρίου προσποιούμενες ότι πωλούσαν διάφορα μικροαντικείμενα και εκκλησιαστικές εικόνες, κατάφεραν να μπουν σε δύο σπίτια στον Βόλο και να κλέψουν χρυσαφικά. Στην πρώτη περίπτωση οι τρεις γυναίκες, εμφανίστηκαν στην πόρτα μιας ηλικιωμένης και την έπεισαν να τις βάλει μέσα για να της δείξουν τι πωλούσαν.
Με τη μέθοδο της απασχόλησης και ενώ η μία έδειχνε τα πράγματα προς πώληση, οι άλλες δύο έψαχναν το σπίτι και κατάφεραν να κλέψουν χρυσαφικά. Στο δεύτερο σπίτι που επισκέφθηκαν, βρήκαν και εκεί, μια ηλικιωμένη, όμως, αν και χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο, δεν έκλεψαν τίποτα γιατί η ηλικιωμένη δεν φαίνεται να είχε πράγματα αξίας στο σπίτι. Οι δύο ηλικιωμένες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και με τις περιγραφές οι αστυνομικοί κατάφεραν να τις εντοπίσουν και να τις συλλάβουν.

Related

ΒΟΛΟΣ 1151426052442807485

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item