Η οδός "Θυμάτων Τρομοκρατίας" εξόργισαν τη δημοτική αρχή Βόλου

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική αρχή Βόλου εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία δημοσίευσαν ότι πρόκειται να μετονομαστεί ...


Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική αρχή Βόλου εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία δημοσίευσαν ότι πρόκειται να μετονομαστεί η οδός Καραμπατζάκη σε οδό Θυμάτων κυκλοφορίας, υιοθετώντας η αρμόδια επιτροπή πρόταση των κατοίκων.
Ο Δήμος Βόλου στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Με ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε και εμείς από τα γνωστά δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης ότι αποφασίσαμε να μετονομάσουμε την οδό Καραμπατζάκη σε οδό Θυμάτων Τρομοκρατίας και μάλιστα με μαφιόζικες μεθόδους για να εξαλείψουμε έτσι τις αντιδράσεις για την εκτέλεση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων σε αυτή!
Ειλικρινά τόση ηλιθιότητα μαζεμένη ξεπερνά κάθε προσπάθεια αντίδρασης, αλλά προς χάριν της αλήθειας θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Σημειώνουμε, λοιπόν, ότι αύριο Πέμπτη συνεδριάζει η αρμόδια πενταμελής επιτροπή, που είναι διαπαραταξιακή, και η οποία θα συζητήσει και θα αποφασίσει να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο επί προτάσεως ομάδας κατοίκων της περιοχής.
Συνεπώς καμία, μα καμία, απόφαση υπάρχει και αυτή, αν έλθει, θα έλθει μόνο από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Επιτέλους ας συνειδητοποιήσουν όλα αυτά τα τσιράκια του σκοτινού καθεστώτος ότι με την συνεχή παραπληροφόρηση και τη χυδαία παραποίηση της αλήθειας, δεν πρόκειται να αναστήσουν τους πολιτικά και κοινωνικά πεθαμένους πάτρωνές τους και το μόνο που «κατορθώνουν» είναι να εξαλείφουν και τα ελάχιστα ίχνη σοβαρότητας και αξιοπιστίας που τους έχουν απομείνει.


ΥΓ. Σεβαστείτε τον κ. Ινεπολόγλου και μην του δίνετε χώρο να εκφράζεται με το χιούμορ (;) του, μέσα στο υπονοούμενο και την τσαχπινιά. Είναι κρίμα…

Related

ΒΟΛΟΣ 3505988392814446769

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item