Πέθανε στον Βόλο ο πατέρας της Αποστολίας Ζώη

Δύσκολες ώρες για την  Αποστολία Ζώη  και την οικογένειά της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της τραγουδίστριας, μετά από γενναία μάχ...


Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη και την οικογένειά της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της τραγουδίστριας, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η Αποστολία Ζώη του είχε, όπως είναι γνωστό, τεράστια αδυναμία, ενώ σε αυτόν αφιέρωσε τη μεγάλη της νίκη στο Nomads
 
Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook, η αδερφή της τραγουδίστριας, Σίσσυ, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα συγκινητικό μήνυμα και άλλαξε την εικόνα προφίλ της σε ένδειξη πένθους.
 
Συγκεκριμένα έγραψε: 
 
"Έφυγε ο πατερούλης μου απόψε μετά από αγώνα ζωής κι αναμέτρησης με τον καρκίνο …Πάλεψε όσο κανένας …Έτσι άλλωστε είχε μάθει από μικρός..Από γενιά που μοχθούσε για να επιβιώσει ..,με χρυσά χεράκια που έβγαλαν με ιδρώτα και αξιοσύνη το μεροκάματο …περήφανος,αξιοπρεπέστατος ,δουλευτάρας, δεν πρόσβαλε κανένα με την παρουσία του…μια ζωή υπόδειγμα και καλός άνθρωπος ..
 
Λύγισε ο σούπερ ήρωας μου…αυτός που πίστευα πως και στην έρημο να ήμασταν θα έβρισκε τρόπο να επιβιώσουμε... Έφυγε αθόρυβα ήσυχα και αξιοπρεπέστατα ,όπως ακριβώς έζησε …ένας τζέντλεμαν κι ένας περήφανος έξυπνος άντρας ..
 
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου πατερούλη μου!!".

Η κηδεία του Γιώργου Καλαμπούκα, που πέθανε χθες σε ηλικία 71 ετών έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Related

ΒΟΛΟΣ 5232313442238129192

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item