Ακινητοποιήθηκε στο Καράβωμα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές

Στη θέση «Καράβωμα», στο Πήλιο «κόλλησε» σήμερα το πρωί, λεωφορείο που μετέφερε 15 περίπου μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι επ...Στη θέση «Καράβωμα», στο Πήλιο «κόλλησε» σήμερα το πρωί, λεωφορείο που μετέφερε 15 περίπου μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι επέστρεφαν στα σπίτια τους, αφού λόγω της ξαφνικής και έντονη χιονόπτωσης αποφασίστηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, να κλείσουν τα σχολεία στις περιοχές Ζαγοράς, Τσαγκαράδας και Μηλεών.
Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης, το λεωφορείο αυτό δεν εκτελούσε κανονικό δρομολόγιο, απλά έτυχε να βρίσκεται εκεί και ο οδηγός του ανέλαβε να μεταφέρει τα παιδιά. Τελικά, αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω της έντονης χιονόπτωσης.
Έτσι, κλήθηκαν οι γονείς των παιδιών και τα μετέφεραν με ιδιωτικά αυτοκίνητα, τύπου τζιπ, καθώς είναι δύσκολη η κυκλοφορία με ΙΧΕ αυτοκίνητα.
Σύμφωνα πάντως, με τον κ. Κολυνδρίνη, τα μοναδικά δρομολόγια που αντιμετώπισαν εμπόδια στην εκτέλεσή τους, ήταν ένα στην Ζαγορά και ένα στο δρόμο Αγίου Γεωργίου – Πινακατών όπου ο δρόμος ήταν πολύ ολισθηρός και κλήθηκαν να παρέμβουν μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας.

Related

ΒΟΛΟΣ 8771672079543209495

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item