Το Δήμο Ρήγα Φεραίου επισκέπτεται η Κατερίνα Παπανάτσιου

Η Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου θα επισκεφτεί τη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου το  Σάββατο 27...


Η Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου θα επισκεφτεί τη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου  2018, με σκοπό να συναντηθεί με φορείς της περιοχής ώστε να συζητήσει μαζί τους, να ενημερωθεί για τα θέματα που τους αφορούν και τα προβλήματα που υπάρχουν και να ανταλλαχτούν πληροφορίες και απόψεις.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου και θα ξεκινήσουν στις 10.30 πμ.
Η Υφυπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί αρχικά  με το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και αντιπροσώπους των  Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων  του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση με επαγγελματικούς και αγροτικούς φορείς της περιοχής. Το πρόγραμμα των συναντήσεων θα ολοκληρωθεί με μια ευρεία σύσκεψη της Υφυπουργού με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8978257082974629057

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item