Νέα διόδια και στο Βελεστίνο! Πόσο θα πληρώνουμε και από πότε...

Ύστερα από την ψυχρολουσία από την είδηση που μετέδωσε το TheNewspaper.gr για τον νέο σταθμό διοδίων μεταξύ Βόλου και Λάρισας, αποκλεί...Ύστερα από την ψυχρολουσία από την είδηση που μετέδωσε το TheNewspaper.gr για τον νέο σταθμό διοδίων μεταξύ Βόλου και Λάρισας, αποκλείοντας ουσιαστικά την πρόσβαση στον παράδρομο του Αυτοκινητόδρομου χωρίς πληρωμή, έρχεται κι άλλο δυσάρεστο νέο για τους οδηγούς.
Σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε η εταιρεία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε." και ενέκρινε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, πρόκειται το επόμενο διάστημα (υπολογίζουν εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018) να κατασκευαστεί κι άλλος σταθμός πλευρικών διοδίων, αυτή τη φορά στο Βελεστίνο Μαγνησίας. Ο νέος σταθμός πρόκειται να… αναγκάζει τους οδηγούς να πληρώσουν αντίτιμο που υπολογίζεται στα 2,50 € (όσα και στα νέα διόδια του Κιλελέρ) και αφορά όσους κατευθύονται από τον Βόλο προς την Αθήνα. 
Να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι ο πρώτος σταθμός διοδίων εντός των γεωγραφικών ορίων του νομού Μαγνησίας, ενώ πλέον η πρόσβαση στην εθνική οδό θα γίνεται αποκλειστικά με πληρωμή για όλα τα τμήματα του αυτοκινητόδρομου. 

Related

Sticky 1870966301447460520

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item