Ανοιχτή σύσκεψη από το Στέκι Αλληλεγγύης

Το Στέκι Αλληλεγγύης καλεί τους φορείς, τις συλλογικότητες, τους δημοτικούς συμβούλους, τις δημοτικές παρατάξεις, τις πολιτικές παρατάξ...


Το Στέκι Αλληλεγγύης καλεί τους φορείς, τις συλλογικότητες, τους δημοτικούς συμβούλους, τις δημοτικές παρατάξεις, τις πολιτικές παρατάξεις και τους ενεργούς πολίτες της πόλης του Βόλου σε πλατιά ανοιχτή σύσκεψη την Τρίτη 9 Γενάρη  και ώρα 7 το απόγευμα, στην έδρα του Στεκιού, Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας στη Νέα Ιωνία, με αφορμή, όπως αναφέρεται, την ψήφιση του νόμου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για τον διωγμό και τη φυλάκιση όσων αντιτίθενται στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Και το 2018, με νέες, μεγάλες, ενωτικές και μαζικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη -και- τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.
Η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της -και προκειμένου να ικανοποιήσει τους τραπεζίτες και τους δανειστές- προχώρησε, λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2017, ακόμη και στην ψήφιση «χουντικής έμπνευσης» νόμου με στόχο να οδηγεί στη φυλακή τους αγωνιστές και τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και να πετύχει τον στόχο της: Να υφαρπάξουν οι τράπεζες, τα funds και τα «κοράκια» τις λαϊκές κατοικίες και τις λαϊκές περιουσίες. Δεν θα τους περάσει, όμως, ούτε το 2018!
Οι μέχρι τώρα επιθέσεις όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά αντιθέτως ενδυνάμωσαν το κίνημα με αποτέλεσμα την αποχή των συμβολαιογράφων και την αναστολή πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα.
Δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά, ούτε οι φυλακίσεις.
Και το 2018 συνεχίζουμε τον ενωτικό αγώνα για να προστατεύσουμε τον μόχθο του ελληνικού λαού.
Είναι ανάγκη ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός συντονισμός τόσο στην πόλη μας όσο και σε επίπεδο νομού όλων όσων βάζουν πλάτη στη σωτηρία του μόχθου και της περιουσίας του Λαού μας.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 7829857144853684171

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item