Δεμένος στο λιμάνι του Βόλου σήμερα ο "Πρωτέας"

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Πρωτεύς» έμεινε σήμερα δεμένο στο λιμάνι του Βόλου συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Πανελλήνι...


Το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Πρωτεύς» έμεινε σήμερα δεμένο στο λιμάνι του Βόλου συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και δεν εκτελεί τα δρομολόγιά του προς τις Σποράδες.
Το υδροπτέρυγο «Ερατώ» απέπλευσε κανονικά από Αλόννησο το πρωί για Βόλο, ενώ για το προγραμματισμένο δρομολόγιο που έχει το μεσημέρι, αναμένεται σχετική ενημέρωση.
Να σημειωθεί ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας με προοπτική κλιμάκωσης, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00.01 της συγκεκριμένης ημέρας έως τις 24:00, σήμερα Παρασκευή.
Η ΠΝΟ, σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως «για πολλοστή φορά ότι, δυστυχώς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει o ναυτικός κόσμος όχι μόνο δεν επιλύονται εκ μέρους των κυβερνώντων, όχι μόνο δεν υπάρχει η οποιαδήποτε βούληση για την επίλυσή τους, παρά τις συνεχείς και κενές περιεχομένου υποσχέσεις τους, αλλά αντίθετα θεριεύουν και οξύνονται ακόμη περισσότερο με τα διαρκώς νέα προαπαιτούμενα και με τις προωθούμενες νέες ρυθμίσεις και περικοπές, κατ’ εντολή του τρίτου μνημονίου».

Related

ΒΟΛΟΣ 1012054575822531085

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item