Κλείνει ο κλάδος Βόλος - Αθήνα στο Βελεστίνο λόγω κατασκευής σταθμού διοδίων

Κλειστός από αύριο μέχρι τις 31 Μαίου θα είναι ο κόμβος του Βελεστίνου που οδηγεί από τον Βόλο στην Αθήνα, λόγω της κατασκευής πλευρικού...


Κλειστός από αύριο μέχρι τις 31 Μαίου θα είναι ο κόμβος του Βελεστίνου που οδηγεί από τον Βόλο στην Αθήνα, λόγω της κατασκευής πλευρικού σταθμού διοδίων, όπως είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.
Έτσι λοιπον η Τροχαία αποφάσισε:

Τον ολικό αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση
από Βόλο προς Αθήνα, του ανισόπεδου κόμβου Βελεστίνου από 31/1/2018 ημέρα Τετάρτη έως 31/05/2018 ημέρα Πέμπτη και καθ’ όλο το 24ωρο , με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινή ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας» .
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Τα κινούμενα οχήματα με κατεύθυνση από Βόλο προς Αθήνα, τα οποία λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κινούνται ήδη στην παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας, με εφαρμογή κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης, θα εξακολουθούν να κινούνται επί της παράπλευρης οδού και μετά την ισόπεδη διασταύρωση στο ύψος του στρατοπέδου ΠΕΒ και θα καταλήγουν μέσω της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας στην νότια είσοδο του Α/Κ Βελεστίνου με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Την σταδιακή μείωση του ορίου ταχύτητας επί του Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των έργων στα 80χλμ./ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.
Την σταδιακή μείωση του ορίου ταχύτητας επί της Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας με κατεύθυνση τπςο τον Α/Κ Βελεστίνου στην περιοχή των έργων στα 60χλμ./ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την εγκεκριμένη από τον Ανεξάρτητο Μηχανικό μελέτη, την ισχύουσα Νομοθεσία, την Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων εντός και εκτός κατοικημένης περιοχής και τα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, ανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγής της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο την περιοχή των εκτελούμενων έργων , όσο και κατά μήκος της εναλλακτικής διαδρομής. Επιπλέον , οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες με κάθε πρόσφορο μέσο (Μ.Μ.Ε., ιστότοπό της, εισπράκτορες διοδίων κλπ) για την εκτέλεση των εργασιών και την ύπαρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Related

ΒΟΛΟΣ 6274383450949132567

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item