Πέθανε παλιός κοινοτάρχης της Μακρινίτσας

Απεβίωσε από ανακοπή καρδιά ο Νίκος Μπέζος, 72 ετών, ο οποίος είχε διατελέσει κοινοτάρχης Μακρινίτσας. Ζούσε στη Μακρινίτσα και ξεκίνησ...


Απεβίωσε από ανακοπή καρδιά ο Νίκος Μπέζος, 72 ετών, ο οποίος είχε διατελέσει κοινοτάρχης Μακρινίτσας. Ζούσε στη Μακρινίτσα και ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοινά ως κοινοτικός σύμβουλος, πρώτα με το συνδυασμό του Σ. ΚουΪκούμη, μετά με το ψηφοδέλτιο του πρώην κοινοτάρχη Ν. Τσούκα, ενώ  αναδείχθηκε και ο ίδιος κοινοτάρχης Μακρινίτσας, το 2002. Στην παρούσα δημοτική θητεία, ήταν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Μακρινίτσας με την παράταξη «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά».
Για τον χαμό του Νίκου Μπέζου, από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Έφυγε σήμερα πρόωρα από κοντά μας ένας καλός φίλος και συνοδοιπόρος μας στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Νίκος Μπέζος.
Ο Νίκος έζησε όλη του τη ζωή στην αγαπημένη του Μακρινίτσα, όπου δραστηριοποιήθηκε έντονα στα τοπικά πράγματα, έχοντας την καθολική αναγνώριση και τη μεγάλη εκτίμηση των συγχωριανών του. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε με τον συνδυασμό του αείμνηστου Σ. Κουϊκούμη, συνέχισε με το ψηφοδέλτιο του πρώην κοινοτάρχη, Ν. Τσούκα, ενώ αναδείχθηκε και ο ίδιος κοινοτάρχης Μακρινίτσας, το 2002. Στην παρούσα δημοτική θητεία, ήταν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Μακρινίτσας με την παράταξή μας «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά».
Άνθρωπος με δημοκρατικές αρχές, αξιοπρεπής, διαλλακτικός και μετριοπαθής, αφιέρωνε πολύ από τον χρόνο του, αγωνιζόμενος για το καλό του τόπου του και των συμπολιτών του. Μοχθούσε για την πολιτιστική ανάδειξη της Μακρινίτσας, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων, ενώ, ως γνήσιος φυσιολάτρης, ήταν τακτικός περιπατητής στα όμορφα δάση της. Στην επαγγελματική του δραστηριότητα, διακρίθηκε, με την τεχνική του εταιρεία, στην αναστήλωση αρχοντικών, ενώ διαχειριζόταν και τον ξενώνα Σισιλιάνου, που είχε αναστηλώσει με ιδιαίτερο μεράκι.
Ο θάνατός του βύθισε στη λύπη τους αγαπημένους του, τη γυναίκα του, Καλλιόπη, τις κόρες του, Άννα και Μαρία, τον γιο του, Κώστα, τους γαμπρούς του, Ανδρέα και Αλέξανδρο, τη μικρή εγγονή, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συμπολίτες του.
Η παράταξή μας «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» εκφράζει τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Κουράγιο και δύναμη, να αντιμετωπίσουν την απώλειά του. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη, σεβασμό και συγκίνηση».
Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 4 το απόγευμα στην Παναγία της Μακρινίτσας.

Related

ΒΟΛΟΣ 8289229933362229502

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item