Πρωτοχρονιάτικες επισκέψεις του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου

Επισκέψεις σε Ιδρύματα και Υπηρεσίες του Βόλου πραγματοποίησε με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Έτους ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖ...


Επισκέψεις σε Ιδρύματα και Υπηρεσίες του Βόλου πραγματοποίησε με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Έτους ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, προκειμένου να συνομιλήσει με το προσωπικό και να ανταλλάξει ευχές.
Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής στο πλαίσιο της Πρωτοχρονιάς και του νέου έτους που μόλις έφτασε, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου καθώς και το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου τον υποδέχτηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ι. Τόλιας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Χ. Πόζογλου και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Μ. Δραμητινός μαζί με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Χ. Αποστολίδη αντιστοίχως.
Ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές για την νέα χρονιά και συζήτησε μαζί τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν εξαίροντας την συμβολή όλων των Υπηρεσιών στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας ενώ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την συνεισφορά του προσωπικού στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, ειδικότερα όσων εργάζονται και βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας κατά την διάρκεια των εορτών.
Επίσης, ο κ. Μεϊκόπουλος επισκέφτηκε το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες καθώς και το Γηροκομείο Βόλου. Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι υποδέχθηκαν θερμά τον βουλευτή, ο οποίος με την σειρά του τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά και παρέδωσε συμβολικά δώρα ενόψει των εορταστικών ημερών.

Related

ΒΟΛΟΣ 9211989434514192440

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item