Την Δευτέρα στην HELLENIC SEAWAYS οι δήμαρχοι των Β. Σποράδων

Για την προσεχή Δευτέρα το πρωί ορίστηκε το ραντεβού των δημάρχων των Βορείων Σποράδων με την διοίκηση της ναυτιλιακής εταιρείας HELLENI...


Για την προσεχή Δευτέρα το πρωί ορίστηκε το ραντεβού των δημάρχων των Βορείων Σποράδων με την διοίκηση της ναυτιλιακής εταιρείας HELLENIC SEAWAYS, προκειμένου να συζητηθεί η διακοπή του δρομολογίου του ταχυπλόου highspeed 4 από την Θεσσαλονίκη προς την Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.
Οπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr oι δήμαρχοι προσέρχονται στη συζήτηση με το επιχείρημα της πληρότητας και της κερδοφορίας της εταιρείας ύστερα από την ανακοίνωση ότι διακόπτονται τα δρομολόγια και το ταχύπλοο αλλάζει προορισμό.
Kαι οι δύο δήμαρχοι Δ. Πρεβεζάνος και Χ. Βασιλούδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr εμφανίστηκαν απαισιόδοξοι για την ανάκληση της απόφασης της εταιρείας, αλλά δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν γι' αυτό, μη μπορώντας να κατανοήσουν τι οδήγησε την HELLENIC SEAWAYS στην απόφαση αυτή. Μάλιστα ο κ. Βασιλούδης είχε προσωπική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος και στηρίζει την προσπάθεια να ανατραπεί η κακή για το τουριστικό προϊόν των Σποράδων απόφαση.

Related

Sticky 504978953029883454

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item