Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα για το RDF

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ...


Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (αίθουσα Α, 1ος όροφος). Καλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου να συμμετάσχουν και να μοιραστούν τις ιδέες τους για την αντιμετώπιση του κινδύνου των διοξινών.
Οι επόμενες δράσεις της επιτροπής θα είναι:
·         Διοργάνωση νέας ενημερωτικής εκδήλωσης με καλεσμένο εισηγητή τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης Paul Connett στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 27 Ιανουαρίου 2018.
·         Συνάντηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο.
·         Οργάνωση πανβολιώτικου συλλαλητηρίου το Μάρτιο του 2018 κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Ο αγώνας της επιτροπής συνεχίζεται και θα κορυφωθεί με τη διοργάνωση του πανβολιώτικου συλλαλητηρίου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε όλους τους πολίτες και τους φορείς του Βόλου μαζί μας.
Πρόσφατα μάλιστα δικαστήριο της Κύπρου δικαίωσε πάνω από 50 κατοίκους που εμφάνισαν διάφορες μορφές καρκίνου εξαιτίας της γειτνίασης με επικίνδυνη βιομηχανία. Κάποιοι βέβαια από αυτούς είχαν αποβιώσει μέχρι την απόφαση, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι ηλικίας 3 ετών. Ας μην φτάσουμε στο σημείο των μηνύσεων όταν θα αρχίσουμε να εμφανίσουμε διάφορα καρκινώματα!

Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε τα πειραματόζωα μίας τεχνικής που έχει αποδειχθεί ολέθρια σε άλλες χώρες. Οι 200.000 τόνοι πλαστικών, χαρτιού και άλλων υλικών που καίγονται ετησίως και οι καρκινογόνες διοξίνες που παράγονται αφορούν το καθέναν μας.

Related

ΒΟΛΟΣ 4708346288408680905

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item