Ο Φορέας Διαχείρισης Κάρλας διαψεύδει εφημερίδες και sites του Βόλου

Ο Φορεάς Διαχείρισης της Κάρλας διαψεύδει δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων και sites των τελευταίων ημερών που "εντόπιζαν" νεκ...


Ο Φορεάς Διαχείρισης της Κάρλας διαψεύδει δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων και sites των τελευταίων ημερών που "εντόπιζαν" νεκρά ψάρια στη λίμνη. Η ανακοίνωση αναφέρει:
Τις τελευταίες ημέρες αναπαράγονται αναληθή και ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με νέο περιστατικό θνησιμότητας ιχθυοπανίδας στον ταμιευτήρα της Κάρλας. Επισημαίνεται, ότι τα νεκρά ψάρια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα αποτελούν ποσότητα του αρχικού περιστατικού που παρατηρήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2018. Αναμένονται δε, επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα αναλύσεων νερού και ιχθύων, που έχουν νομική ισχύ, τόσο από το τμήμα Ιχθυοπαθολογίας & Παρασιτολογίας του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών αλλά και το Εργαστηρίου Envirolab IKE, τα οποία και θα τεθούν σε δημοσιότητα. Ο Φορέας Διαχείρισης Π.Ο.Κα.Μα.Κε.Βε, επιδεικνύοντας μεγάλη υπευθυνότητα σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, παρακολουθεί με ημερήσιες αυτοψίες την περιοχή του ταμιευτήρα της Κάρλας, ενημερώνει τα τοπικά ΜΜΕ για τυχόν νέα κρούσματα και συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Δημοσιεύματα χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις στην τοπική κοινή γνώμη με αποτέλεσμα τη δυσφήμηση της προστατευόμενης περιοχής.
Το TheNewspaper.gr δεν δημοσίευσε ποτέ αναληθείς πληροφορίες, γι' αυτό και δεν κάλυψε το συγκεκριμένο θέμα. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3520493320162526042

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item