Σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε 57χρονο Βολιώτη με βελόνες - Κλείστηκε στο Ψυχιατρείο

Σοβαρά τραυμάτισε τον 57χρονο φιλοξενούμενό της, μία 44χρονη γυναίκα σήμερα το πρωί, μέσα στο σπίτι της στο Βόλο και τελικά συνελήφθη ...


Σοβαρά τραυμάτισε τον 57χρονο φιλοξενούμενό της, μία 44χρονη γυναίκα σήμερα το πρωί, μέσα στο σπίτι της στο Βόλο και τελικά συνελήφθη και ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο.  Επί 45 λεπτά της ώρας, έπαιρνε ότι έβρισκε μπροστά της και κατάφερνε τραύματα σε όλο του το σώμα.  Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία η γυναίκα, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα επιτέθηκε από τις 9 ως τις 9.45 το πρωί στο σπίτι της κατά του 57χρονου με αιχμηρό αντικείμενο, θραύσματα γυαλιού και βελόνες πλεξίματος και του προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες.
Γείτονες άκουσαν τις φωνές του άνδρα και ενημέρωσαν την αστυνομία που έσπευσε και κάλεσε και ασθενοφόρο που μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ο άνδρας χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου, ενώ η γυναίκα, που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της τις τελευταίες μέρες, συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που διέταξε τον εγκλεισμό της γυναίκας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Related

Sticky 2193368936326668366

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item