97.000 € συγκέντρωσε ο Έρανος Αγάπης 2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου η ετήσια εκδήλωση τιμής και ευχαριστίας, που η Μητρόπολή μας διοργανώνει για τις ε...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου η ετήσια εκδήλωση τιμής και ευχαριστίας, που η Μητρόπολή μας διοργανώνει για τις εθελόντριες κυρίες που διεξήγαγαν τον Έρανο Αγάπης 2017, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα οι εθελόντριες προσέφεραν και προσφέρουν στην Τοπική μας Εκκλησία, αφού χάρη στην φιλοτιμία τους, το προϊόν του Εράνου ήταν αυξημένο σε σχέση με πέρσι και έφθασε στις 96.947 ΕΥΡΩ. Ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε την εμπιστοσύνη του λαού μας στο έργο της Εκκλησίας, χάρη στο οποίο διατηρείται η συνοχή στην κοινωνία μας. Παρατήρησε ότι, την χρονιά που πέρασε, «εντείναμε τις προσπάθειές μας, δημιουργήσαμε νέες δομές, για ν’ αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες. Δεν αφήσαμε κανέναν άνθρωπο χωρίς στέγη, ρουχισμό και φαγητό. Συνεργαστήκαμε με όλους τους φορείς του τόπου, ενεργήσαμε στις φυλακές, στους ΡΟΜΑ, στους πρόσφυγες, έχοντας συνείδηση ότι επιτελούμε έργο Χριστού».

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και τους Ιερείς, που συντονίζουν το ποικίλο ενοριακό έργο, ενώ ειδική μνεία έκανε στο Ίδρυμα Επιμορφώσεως του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεώς μας, που στηρίζει ποικιλοτρόπως τους νέους αμίσθους Κληρικούς μας, χάρη στην φιλοτιμία του λαού μας.

Στη συνέχεια, παρετέθη δεξίωση προς όλους, συνοδεία μουσικού προγράμματος από το τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Related

ΒΟΛΟΣ 7982908848935028142

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item