Στην Agrotica o Νίκος Ντίτορας

Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας,  κ. Νικόλαος Ντίτορας, επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη χθες, Πέμπτη, 1  Φε...


Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας,  κ. Νικόλαος Ντίτορας, επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη χθες, Πέμπτη, 1  Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων –AGROTICA,.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:
«Ο συντονιστής, στην πρόσκληση που του έγινε για να συμμετάσχει, δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί και να λείψει  από την διοργάνωση, δεδομένου του αγροτικού χαρακτήρα του Θεσσαλικού κάμπου, που περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη πεδιάδα και σιτοβολώνα της Ελληνικής επικράτειας, και έχει χαρακτηριστεί ως η παραγωγικότερη περιφέρεια σε γεωργικά προϊόντα πρώτης ύλης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων, ο συντονιστής είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συνομιλήσει με τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου,τον Υφυπουργό Αγροτικής ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, με τον  πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τ. Τζήκα, τους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, Ηπείρου-Δυτικής  Μακεδονίας κ. Β. Μιχελάκη και Αιγαίου κ. Ν. Θεοδωρίδη, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογίαννη, τις βουλευτές του Σύριζα, Καρδίτσας κ. Π. Βράντζα και Χαλκιδικής κ. Α. Ιγγλέζη και με αλλούς εκπρόσωπους των ΟΤΑ Α ΚΑΙ Β βαθμού καθώς και με εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα .Επίσης,ενημερώθηκε για τις καινοτόμες νέες τεχνολογίες που παρουσίασε το Ινστιτούτο Βιο-Οικονομίας και Αγρο-Τεχνολογίας (iBO) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στο πλαίσιο της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Agrotica».

Related

ΒΟΛΟΣ 3764103979915725931

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item