Στην διεθνή τουριστική έκθεση BIT ο δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε με δικό του περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και 13 Φεβρουαρί...


Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε με δικό του περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και 13 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο. Η BIT 2018 έκλεισε θριαμβευτικά τις εργασίες της, διότι υπολογίζεται ότι περίπου 46000 επισκέπτες παραβρέθηκαν στην έκθεση (+46% από το 2017), ενώ συμμετείχαν 79 χώρες, μεταξύ αυτών 1.500 “hosted buyers”, τουριστικά γραφεία, δημοσιογράφοι όπως και 500 travel bloggers.

Πολύ μεγάλη η κίνηση στο περίπτερο της Σκιάθου, με τους επισκέπτες να είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τον προορισμό. Στο Μιλάνο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος ο οποίος είχε σημαντικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Μιλάνου κ. Guiseppe Sala όπως και με τον Πρόεδρο της Περιφέρειας της Λομβαρδίας κ. Raffaele Gattaneo.
Σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή της Σκιάθου στο “wedding event” που διοργάνωσε η BIT με μεγάλη «wedding planning» εταιρεία της Ιταλίας. Τη συγκεκριμένη εκδήλωση παρουσίασε ο πολύ γνωστός «wedding specialist» στην Ιταλία κ. Mauro Adami ο οποίος ύστερα από συζήτηση που είχε με τον κ. Πρεβεζάνο και την κα Ελένη Σαρρηκώστα, συμφώνησε να υπάρξει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για το νησί της Σκιάθου και τους γάμους, στο blog που διαθέτει. Επιπλέον η Σκιάθος προβλήθηκε μέσω των “social media” λογαριασμών της BIT MILAN (facebook, twitter, instagram).

Ακόμα o Δήμαρχος Σκιάθου συναντήθηκε με τις δημοσιογράφους της “mediaset – tgcom24” κα Raffaella Martinnoti και κα Ilaria Santi Siviaggia, όπως και με δημοσιογράφους της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης «Rai» και του περιοδικού «Marcopolo».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7093882720152833470

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item