Αύριο η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκών

Αύριο Τετάρτη  7 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα της ΟΕΒΕΜ, θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Μι...


Αύριο Τετάρτη  7 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα της ΟΕΒΕΜ, θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ειδών ένδυσης, υπόδησης και οικιακής χρήσης Π.Ε. Μαγνησίας «Γόρδιος Δεσμός» που δεν έγινε στις 31 Ιανουαρίου.
Στη συνέλευση έχουν δικαίωμα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη και ενώ υποψηφιότητα μπορούν να βάλουν μόνο οι κάτοχοι άδειας.Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαδικασία είναι να έχει ο συμμετέχων την άδεια, μπλε ή κίτρινη και την ταυτότητα και να υπάρχει επαγγελματική άδεια, τονίζεται στην ανακοίνωση της Ένωσης.
«Η παρουσία σας, ιδιαίτερα γι’ αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε σ’ ένα οικονομικό – κοινωνικό – πολιτικό περιβάλλον, τόσο ρευστό που θυμίζει περιοχή «κινούμενης άμμου», δεν είναι μόνο επιτακτική ανάγκη, αλλά και απαραίτητα χρήσιμη για να δώσουμε ενωμένοι και αποτελεσματικά τον αγώνα της επαγγελματικής μας και όχι μόνο, επιβίωσης», επισημαίνει η Ένωση Μικροπωλητών.

Related

ΒΟΛΟΣ 6512198731685960537

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item