Τιμήθηκε από τους Ελασσονίτες της Μαγνησίας η δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ» στο Βόλο, ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, βράβευσε τη διεθνούς φήμης δημοσιογράφο κα...


Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ» στο Βόλο, ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, βράβευσε τη διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και ανταποκρίτρια σε πολλά επικίνδυνα μέρη του πλανήτη, Αθηνά Κρικέλη, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά της στην ανάδειξη του Ολύμπου, της Θεσσαλίας και της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, μέσα από εκπληκτικά Ντοκιμαντέρ που σαρώνουν τα παγκόσμια βραβεία.  Ο σύλλογος έκλεισε φέτος 24 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία (έτος ίδρυσης 1994)  και χθες έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτας για το 2018.
Ο Σύλλογος τίμησε στο πρόσωπό της κ. Κρικέλη, μια σπουδαία, περήφανη και πολυβραβευμένη- για το έργο της διεθνώς- Ελληνίδα, η οποία διαφημίζει, όχι μόνο τη χώρα της, αλλά και τον πολιτισμό της, σε όλη την υφήλιο.
Σημειώνεται ότι η Αθηνά Κρικέλη είναι η Ιδρύτρια-Διευθύντρια του Ellopia Media Group της Νέας Υόρκης και συνεργάτης του National Geographic.
Επίσης, αξιοθαύμαστο είναι ότι στη σειρά Μt Olympus, τα τρία πρώτα ντοκιμαντέρ, έχουν ήδη αποσπάσει 13 αγαλματίδια από παγκόσμια Φεστιβάλ Κινηματογράφου (www.ellopiatv.com). Τον Σεπτέμβριο του 2018 το ντοκιμαντέρ «Mt Olympus: The Creation» θα προβληθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης της Νέας Υόρκης και θα ξεκινήσει επίσημα την πορεία του για τα Όσκαρ του 2018.

Related

LIFESTYLE 2213980297424851888

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item