Συνδρομή του Δήμου Βόλου στους πληγέντες του Πηλίου ζητά η "Επιλογή Ευθύνης"

Με πρόταση που κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βόλου η παράταξη "Επιλογή Ευθυνης" ζητά την συνδρομή του Δήμου...


Με πρόταση που κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βόλου η παράταξη "Επιλογή Ευθυνης" ζητά την συνδρομή του Δήμου Βόλου στους πληγέντες από την κακοκαιρία του Αν. Πηλίου.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

Κύριε πρόεδρε,
Βαθιές πληγές στο Πήλιο, και ιδιαίτερα στο Ανατολικό Πήλιο, έχει ανοίξει  η τρομακτική  κακοκαιρία που πλήττει επί μέρες την περιοχή.
Πιστεύουμε πως ο Δήμος Βόλου, παράλληλα με την αντιμετώπιση των όποιων ζημιών στην περιφέρειά του, για την οποία ήδη αποφασίστηκε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή η μίσθωση πέντε (5) μηχανημάτων, θα πρέπει να εξαντλήσει και κάθε περιθώριο συνδρομής, με όποιον τρόπο κριθεί πρόσφορος, προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους του Πηλίου, ιδιαίτερα τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου, που καλούνται να αντιμετωπίσουν ανυπολόγιστες καταστροφές.
Επιπλέον, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει, με ψήφισμα που θα εκδοθεί, να καλέσουμε την κυβέρνηση  να κινηθεί άμεσα για την αποκατάσταση των ζημιών και των πληγέντων κατοίκων, δεδομένου ότι πέρα από τη δοκιμασία των κατοίκων, μεγάλο είναι  και το πλήγμα στην τοπική οικονομία.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης
«Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»
Αναστασία Οικονόμου
Φώτιος Λαμπρινίδης

Νικόλαος Στόικος

Related

ΒΟΛΟΣ 8769282308465382042

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item