Έκοψε την πίτα του το ΕΠΑΜ Μαγνησίας

Το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας έκοψε την Πίτα του 2018 την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Παράλληλα  τελέστηκε Αγιασμός παρουσία ιερέα της Μ...


Το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας έκοψε την Πίτα του 2018 την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Παράλληλα  τελέστηκε Αγιασμός παρουσία ιερέα της Μητρόπολης Δημητριάδος . 
Στο δελτίο τύπου που απέστειλε το ΕΠΑΜ Μαγνησίας αναφέρεται:  "Μας τίμησε με την παρουσία της η κα Αγγελική Ιωαννίτη η οποία είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο σε όλο τον Νομό Μαγνησίας προσφέροντας σε ανθρώπους που αυτούς τους καιρούς Κατοχής της χώρας ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.  Η κα Αγγελική Ιωαννίτη είναι  υπεύθυνη της Κουζίνας  Αλληλεγγύης  Βόλου. Η πρόεδρος του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου  αλλά και η γραμματέας επικοινώνησαν μαζί μας για να μας ευχαριστήσουν για την πρόσκληση αλλά λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων δεν μπορέσανε να παραβρεθούν. Παρόλα αυτά μας δηλώσανε ότι θα είμαστε σε επαφή. Το παρόν έδωσε στην Κοπή Πίτας και το μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας  Στέλιος Λημνιός.

Ενημέρωση προς τους παραβρισκόμενους  σε ότι  αφορά την Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία που κατέθεσε το ΕΠΑΜ αλλά και για τα Εθνικά Θέματα έγινε από τα μέλη της Π.Γ. του ΕΠΑΜ Απόστολο Μόσχο και  Γιώργο Λέτσιο και την  διδάκτορ Νομικής Κέρη Μαυρομάτη. "

Related

ΒΟΛΟΣ 5577638072600293094

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item