Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι ακαδημίες του Α.Ο. Δάφνης Βόλου σε φιλικά με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Γεμάτοι εμπειρίες κι ενθουσιασμό, επέστρεψαν από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στην Αθήνα, οι παίκτες των ακα...


Γεμάτοι εμπειρίες κι ενθουσιασμό, επέστρεψαν από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στην Αθήνα, οι παίκτες των ακαδημιών του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης.
Στην αποστολή συμμετείχαν περίπου 20 παιδιά, με τους γονείς, προπονητές και μέλη της Διοίκησης. 
Οι μικροί του Α.Ο. Δάφνης, κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς πήραν νικηφόρα αποτελέσματα, στα φιλικά παιχνίδια που έπαιξαν.
Στην κατηγορία 2007 – 2008 οι ακαδημίες της Δάφνης κέρδισαν με 2-1, ενώ νικητές βγήκαν από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και οι παίκτες της βολιώτικης ομάδας, στην κατηγορία 2008 - 2009 επικρατώντας με 4-3.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης Έκτορα Μονεμβασιώτη για την φιλοξενία και την δωρεάν είσοδο στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟ, καθώς και τον υπεύθυνο ακαδημιών της ομάδας κ. Ιωάννη Θεοχαρίδη και δεσμεύεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία.

Η Διοίκηση ανακοινώνει ότι, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Ατρομήτου και του Απόλλωνα Σμύρνης για να συμμετέχουν οι ακαδημίες των ομάδων σε ποδοσφαιρικό camp, το οποίο προγραμματίζει και σχεδιάζει ο Α.Ο. Δάφνης Βόλου στο προσεχές χρονικό διάστημα στο Βόλο.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 8358775923631385769

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item