Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα

Πολύ καλή εμφάνιση, έκανε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακ...


Πολύ καλή εμφάνιση, έκανε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Τ.Κ. Πηγής του Δήμου Πύλης στα Τρίκαλα.
Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες (έντονη βροχόπτωση, τσουχτερό κρύο), έκαναν ιδιαίτερα «βαρύ» τον αγωνιστικό χώρο. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη, καθώς έδωσαν το παρών οι καλύτεροι δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα σ’ όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 
1η θέση ΕΦΗ ΦΛΩΡΟΥ 
4η θέση ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
73η θέση ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΦΙΛΑΤΖΙΚΙΩΤΗ 
78η θέση ΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  (101 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 
66η θέση ΓΚΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  (123 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)

Επισημαίνεται ότι η Έφη Φλώρου – Αθλήτρια του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», λόγω των σπουδών της, μεταγράφηκε στο Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Να σημειωθεί ότι για κάθε θέση με διάκριση που καταλαμβάνει, οι βαθμοί ισομοιράζονται στους δύο συλλόγους, ενώ η Έφη Φλώρου είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια στον Ανώμαλο Δρόμο.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος, Δημήτρης Μπατζανός και Γιώργος Τάκη, καθώς και γονείς και φίλοι των αθλητών.

Ο Πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 5039656415801414667

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item