Λοβέρδος: Μήνυση κατά των κουκουλοφόρων τη Δευτέρα, θα κάτσουν όλοι στο σκαμνί

Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, των «κουκουλοφόρων», όπως τους αποκάλεσε, για την υπόθεση Νovartis καταθέτει τη Δευτέρα ο κοι...


Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, των «κουκουλοφόρων», όπως τους αποκάλεσε, για την υπόθεση Νovartis καταθέτει τη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, «νέο κύμα μηνύσεων κατά κουκουλοφόρων και ηθικών αυτουργών, κάνοντας λόγο και πάλι για «αρχισυμμορίτες».
Ο βουλευτής ανέφερε επίσης ότι επισκέφθηκε την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, και κατέθεσε αίτηση για να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του, οι δικοί του και συγγενικών προσώπων, και το σχετικό αίτημά της θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.
Όσο για την Προανακριτική, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι πρέπει να προχωρήσει γρήγορα στο έργο της, και όχι να κρατήσει μήνες. «Να τελειώνουμε τη διαδικασία, όχι με το βάδισμα της χελώνας», είπε.
«Επί των ημερών μου δεν αυξήθηκε η συμμετοχή των ασφαλισμένων ούτε κατά 1 λεπτό, ήταν καθαρό το κόψιμο στην φαρμακευτική δαπάνη» δήλωσε.
Τέλος, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι «η κάλπη θα είναι η καταστροφή του Τσίπρα».

Related

ΕΛΛΑΔΑ 1911722279323869876

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item