Κακόβουλο δημοσίευμα που εμπλέκει τον Δήμο Βόλου καταγγέλει η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε η Ισραηλιτική κοινότητα Βόλου διαψεύδει το περιεχόμενο δημοσιεύματος τοπικού site - εφημερίδας, το οποίο παρ...


Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε η Ισραηλιτική κοινότητα Βόλου διαψεύδει το περιεχόμενο δημοσιεύματος τοπικού site - εφημερίδας, το οποίο παρουσιάζει ως δήθεν γενόμενο περιστατικό με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας στην πρόσφατη εκδήλωση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Η ανακοίνωση:
«Με έκπληξη και λύπη διαβάσαμε δημοσίευμα σε τοπικό site σύμφωνα με το οποίο κατά την εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος που διοργανώσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας την Κυριακή 4/2/2018, δημιουργηθήκαν αντιπαραθέσεις των διοργανωτών με τους εκπροσώπους του Δήμου Βόλου.
Το ανωτέρω δημοσίευμα το οποίο διαψεύδουμε, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν γράφηκε και δημοσιεύθηκε κακόβουλα, όμως τελικά μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία κακού κλίματος και στη διατάραξη των σχέσεων της Αρχής του Δήμου Βόλου με την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, καθώς και να δημιουργήσει εντυπώσεις στο κοινό που δεν παρευρέθη στην εκδήλωση για να έχει ιδία αντίληψη.
Η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου διαχρονικά διατηρεί καλές σχέσεις με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή και με όλες τις αρχές του τόπου. Με την παρούσα Δημοτική αρχή οι σχέσεις μας είναι άριστες και η αγαστή συνεργασία επιθυμούμε να συνεχιστεί»

Related

ΒΟΛΟΣ 1188521232577943531

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item