Ασημένιο μετάλλιο για τη Γυμναστική Ένωση Βόλου

Με τον ομορφότερο τρόπο άνοιξε η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος την αυλαία των αγώνων για το 2018 , διοργανώνοντα...


Με τον ομορφότερο τρόπο άνοιξε η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος την αυλαία των αγώνων για το 2018 , διοργανώνοντας με επιτυχία τους Διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Α’-Β’-Γ’ κατηγοριών (Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων), B’ περιφέρειας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, το Σαββατοκύριακο 10-11/02/2018.
Η Γυμναστική Ένωση Βόλου συμμετείχε στην κατηγορία των κορασίδων με τις αθλήτριες Διάκου Αποστολία , Κεσμετζή Έρικα , Καρκαλιά Άννα και Διάκου Ιωάννα και στην κατηγορία των Νεανίδων με την Γκαϊτατζούδη Κων/να. 
Η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό ενώ και στο σύνθετο ατομικό οι αθλήτριες πλασαρίστηκαν στην πρώτη δεκάδα . Συγκεκριμένα η Διάκου Αποστολία ήταν 5η στο σύνθετο ατομικό , 5η στο στεφάνι ,7η στη μπάλα και 5η στις κορύνες . Η Κεσμετζή Έρικα 9η στο σύνθετο ατομικό και 6η στο σχοινάκι . Η Καρκαλιά Άννα ήταν 9η στη μπάλα και η Διάκου Ιωάννα 9η στο στεφάνι . Στην κατηγορία των Νεανίδων η αθλήτρια Γκαϊτατζούδη Κων/να ήταν 12η στο στεφάνι.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα των κορασίδων το Κύπελλο Ελπίδων στο Λιτόχωρο το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου του 2018 .

Το ΔΣ συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες τους Βούλγαρη Μαρία , Καμπούρογλου Χρυσάνθη και Βούλγαρη Εύα και τους εύχεται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2682510768090108972

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item