Στον κόμβο του ΚΤΕΛ ο Αχιλλέας Μπέος (εικόνα)

Στο εργοτάξιο του νέου κυκλικού κόμβου που δημιουργείται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έναντι των  ΚΤΕΛ βρέθηκε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος, ο...


Στο εργοτάξιο του νέου κυκλικού κόμβου που δημιουργείται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έναντι των  ΚΤΕΛ βρέθηκε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος δήλωσε για το έργο: 
Θα ήθελα να παρακαλέσω, άλλη μια φορά, για κατανόηση και να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία η οποία θα είναι μόνο για ένα μήνα στην περιοχή μπροστά από την οδό Λαμπράκη και το ΚΤΕΛ. Επειδή ονειρευόμαστε έναν Βόλο τελείως διαφορετικό από αυτόν που παραλάβαμε ζητάμε την κατανόηση των πολιτών και να κάνουν υπομονή με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ώστε να λύσουμε μια για πάντα το κυκλοφοριακό. Ως εκ τούτου παρακαλώ πάρα πολύ και τους δημοσιογράφους να ενημερώνετε όσο περισσότερο μπορείτε τον κόσμο. Έχουμε δεσμευτεί μέχρι και την Μεγάλη Εβδομάδα να παραδώσουμε και αυτόν τον δεύτερο κόμβο στην κυκλοφορία. Ζητούμε, λοιπόν, άλλη μια φορά συγνώμη, όλοι οι κόμβοι θα ολοκληρωθούν μέχρι αρχές του 2019 για να ξέρει και ο κόσμος τι συμβαίνει. Για αυτό παρακαλώ πάρα πολύ κάντε υπομονή. Κάνουμε έργα και δεν δημιουργούνται από μόνα τους τα έργα. Υπομονή.

Related

ΒΟΛΟΣ 5082574934560114117

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item