Προσφορά «Εσταυρωμένου» για τους νεφροπαθείς στο Τμήμα Τεχνητού Νεφρού

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», πραγματοποιήθηκε μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή με σκοπ...


Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», πραγματοποιήθηκε μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή με σκοπό την ενίσχυση ενός ευαίσθητου τμήματος του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, συνοδευόμενος από τον κ. Λάμπρο Γιωτόπουλο, Αντιπρόεδρο και την εθελόντρια δ. Μαρία Γιωτοπούλου, επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Βόλου και παρέδωσαν στον ιατρό κ. Κουτρούμπα, εκπρόσωπο του Διευθυντή του τμήματος του τεχνητού νεφρού, τέσσερα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα και είκοσι ειδικά μαξιλάρια για τον θάλαμο όπου πραγματοποιείται καθημερινά η αιμοκάθαρση πολλών νεφροπαθών ασθενών συμπολιτών μας.
Ο «Ε», θα συνεχίσει να στηρίζει τις διάφορες υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου (Κοινωνική Υπηρεσία, κλινικές, Ξενώνα «ΦΙΛΥΡΑ» κ.α.) και των Κέντρων Υγείας του Νομού Μαγνησίας, αξιοποιώντας τις προσφορές που δέχεται από τους δωρητές και τους φίλους του.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 8729244581458422035

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item