Τελευταίο αντίο για γνωστό φαρμακοποιό

Πρόωρα, σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο φαρμακοποιός Απόστολος Παπαγεωργίου, σύζυγος της εκπαιδευτικού Ντίνας Παπαγεωργίου. Ο ...


Πρόωρα, σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο φαρμακοποιός Απόστολος Παπαγεωργίου, σύζυγος της εκπαιδευτικού Ντίνας Παπαγεωργίου.

Ο Άτυχος άνδρας διατηρούσε φαρμακείο επί 38 χρόνια στο Βελεστίνο Μαγνησίας και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά ήταν ήδη αργά. Η κηδεία του έγινε χθες στον Βόλο.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας

Ψήφισμα για τον θάνατο του Απόστολου Παπαγεωργίου εξέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας στο οποίο αναφέρει:
"Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά την είδηση του θανάτου του συνάδελφου τους ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν, 1}Να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει  την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16.30 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βελεστίνο, 2} να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του, και 3}να καταθέσουν χρηματικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα".  

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλίας

Σε ψήφισμα που εξέδωσε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλίας για τον θάνατο του Απόστολου Παπαγεωργίου, αναφέρει:
    "Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλίας,  μετά την είδηση του θανάτου του συνάδελφου τους και συνεταίρου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν, 1}Να παραστούν στην  νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16.30 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βελεστίνο, 2} να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του, και 3}να καταθέσουν χρηματικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα".  

Συλλυπητήρια του ΑΣ Ρήγας Φεραίος

Σε ανακοίνωση του ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος τονίζει: "Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ" εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια  του Απόστολου Παπαγεωργίου για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του". 
 
Καλό ταξίδι, Απόστολε. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Related

ΒΟΛΟΣ 3332620291714814629

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item