Καταγγελίες εκμετάλλευσης συνταξιούχων για συμπλήρωση μιας αίτησης

Κυκλώματα που εκμεταλλεύονται την άγνοια και σύγχυση που υπάρχει μεταξύ των συνταξιούχων, όσον αφορά στη διαδικασία επιστροφής των κρατ...


Κυκλώματα που εκμεταλλεύονται την άγνοια και σύγχυση που υπάρχει μεταξύ των συνταξιούχων, όσον αφορά στη διαδικασία επιστροφής των κρατήσεων που παρακρατήθηκαν παράνομα από τις επικουρικές συντάξεις, κατήγγειλαν σήμερα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Μαγνησίας, κ. Γ. Ρούσσας και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου, κ. Γ. Χαρμάνης.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, τα κυκλώματα αυτά εισπράττουν 5 – 7 ευρώ από τον κάθε συνταξιούχο – όταν το ποσό της επιστροφής είναι 30-50 ευρώ – προκειμένου να συμπληρώσουν για λογαριασμό του μια αίτηση για την επιστροφή των κρατήσεων.
Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων έκαναν λόγο για κερδοσκοπία και κάλεσαν τους συνταξιούχους να απευθυνθούν στις Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Μαγνησίας και να καταγγείλουν ποιοι είναι αυτοί που φθάνουν σε σημείο να εκμεταλλεύονται τον συνταξιούχο για μια αίτηση.
«Οι μόνες αιτήσεις που οι συνταξιούχοι πρέπει να κάνουν, είναι για να εγγραφούν στους Συλλόγους και να έχουν επίσημη ενημέρωση» τόνισε ο κ. Ρούσσας και πρόσθεσε πως οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας δεν πρέπει να κάνουν καμία αίτηση σε κανένα φορέα, για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει στη Μαγνησία υποκατάστημα των ταμείων επικουρικών συντάξεων.
Ο ίδιος ζήτησε ακόμη, από τους συνταξιούχους να κάνουν υπομονή, διότι εντός της εβδομάδας πρόκειται να γίνει συνάντηση εκπροσώπων οκτώ Ομοσπονδιών με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Τάσο Πετρόπουλο.


Related

ΒΟΛΟΣ 4221412692359118630

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item