«Ειδικό» το λάδι που παρήγαγαν παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Αγριάς

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς στην Παιδόπολη, στο πλαίσιο ενός συνόλου ενεργειών για το άνοιγμά του στην πόλη και στην τοπική κοινων...


Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς στην Παιδόπολη, στο πλαίσιο ενός συνόλου ενεργειών για το άνοιγμά του στην πόλη και στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε να διανείμει είκοσι αριθμημένες φιάλες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από δράση του, σε ισάριθμους εξέχοντες συμπολίτες για να τους τιμήσει», αναφέρεται σε ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι το λάδι έχει το συμβολικό όνομα «Ειδικό».
«Φέρουμε βαθιά την πεποίθηση ότι η καρδιά της κοινωνίας είναι η παιδεία. Ελπίζουμε ότι τόσο με αυτή την κίνηση, όσο και άλλες που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, οι πολίτες του Βόλου να έρθουν σε άμεση επαφή με το σχολείο και το έργο μας, να γνωρίσουν το χώρο μας στην Παιδόπολη της Αγριάς, ένα χώρο από τον οποίο όλοι περνούν συχνά απέξω, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν εκ των έσω και ίσως, από τη θέση του ο καθένας, βοηθήσει με όποιο τρόπο θεωρήσει πρόσφορο. Για εμάς, ακόμη και μία επίσκεψη στο σχολείο, κατόπιν συνεννόησης πάντα, είναι εξαιρετικά θετική και σας ενθαρρύνουμε να την πραγματοποιήσετε.

Related

ΒΟΛΟΣ 4793788963793449564

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item